Vadonatúj Miller-sztorik a Sin City 2-ben

2014.08.12. 09:57

Augusztus 21-én jön a magyar mozikba a Sin City 2: Ölni tudnál érte. Most kijött a magyar szinkronos trailer, ami azért érdekes, mert a legtöbb moziban ez a verzió lesz látható. Általában jobb a színészek eredeti hangját hallgatni, köztünk van olyan is, aki soha nem hajlandó szinkronizált filmet nézni. Akadnak viszont klassz kivételek, ilyen volt a múlt héten Luc Besson akciófilmje, a Lucy, amelyben Bánfalvi Eszter hangja tökéletesen illet Scarlett Johanssonhoz.

Sin City: ölni tudnál érte - magyar szinkronos előzetes

A Sin City 2-ben is biztosra mentek, így Bruce Willis ismét Dörner György hangján szólal meg, Josh Brolin László Zsolt lesz, Mickey Rourke pedig Faragó András.  

Robert Rodriguez és Frank Miller társrendezőkként követték el a második részt, ami sok olyan Miller-történetet mutat be, amelyek nem kerültek bele az első részbe. De ezeken kívül lesznek benne olyan sztorik is, amiket még nem olvashattak a rajongók.  Új szereplő lesz Johnny (Joseph Gordon-Levitt), a szerencsejátékos, a második rész azonban nem vele, hanem Marv történetével (Mickey Rourke) indul azon az éjszakán, amikor Hartigan (Bruce Willis) meghal. Kiderül, hogy milyen konfliktus vezetett ahhoz, hogy Dwight (Josh Brolin) átoperáltassa az arcát (és Clive Owen arcát viselje). Láthatjuk, hogyan próbálja Nancy (Jessica Alba) túlélni volt pasija, Hartigan öngyilkosságát.