Ben Affleck megsérült a Batman forgatásán

2014.08.18. 11:27 Módosítva: 2014.08.18. 17:11

Úgy látszik, el vannak átkozva a bejáratott blockbuster franchise-ok új főszereplői: Harrison Ford Star Wars 7-balesete után az új Bruce Wayne, Ben Géza Affleck is megsérült legújabb filmje, a Superman v Batman: Dawn of Justice corktowni forgatásán. Az eset nem kapott nagy nyilvánosságot, a forgatás közelében tébláboló rajongók viszont kiszúrták, hogy a 41 éves sztár fájlalja a vállát, és a mobillal készített videó azóta már kikerült a netre.

A sérülést állítólag úgy szerezte, hogy ész nélkül gyúrni kezdett, és a napi 2-3 edzése valamelyikén, még a teremben húzta meg a vállát. A sérülés az egyik stábtag szerint olyan súlyos, hogy már ahhoz a jelenethez is dublőr kellett neki, amelyikben Bruce Wayne Batman-jelmez helyett ingben és nyakkendőben ugrálva kap fel egy kisgyereket.

Itt a videó a városi forgatásról, külön felhívnánk a figyelmet a Metropolis City Bus feliratú járműre:

Bréking! Ben Affleck megsérült a Batman forgatásán!

Magáról a filmről egyelőre annyit tudni, hogy Ben Affleck lesz Bruce Wayne, Henry Cavill Superman, lesz egy esős jelenet, amikor gyanúsan világító szemekkel, teljes harci díszben méregetik egymást, és a sztori vége már elő fogja készíteni a Warner és a DC ellen-Bosszúállókját, az Igazság Ligáját. A rendező Zack Snyder, aki David S. Goyerrel írta a forgatókönyvet. Premier: 2016. március. (via Joblo)