De mi lesz Robin Williams utolsó filmjével?

2014.08.18. 15:16

Nem tudni, mi lesz Robin Williams váratlan halála miatt az utolsó filmjével, az Absolutely Anything című sci-fivel, amit Terry Jonesszal forgatott volna, és ő lett volna a főszereplő beszélő kutya hangja, írja a Darkhorizons.com. A filmben egyébként a még élő Monty Python-tagok, Terry Jones, Terry Gilliam, John Cleese, Eric Idle és Michael Palin alakítják az űrlényeket, de felbukkan benne Kate Beckinsale, Eddie Izzard és a színész halála miatt teljesen letargikus állapotba került Simon Pegg is. A premier 2015-ben lenne, addig kell kitalálnia Terry Joneséknak, mi legyen a beszélő kutya, Dennis hangjával.

Robin Williamst a következő hónapokban még láthatjuk Az éjszaka a múzeumban 3-ban, a Boulevard című független filmben és egy novemberben mozikba kerülő karácsonyi vígjátékban, az A Merry Friggin' Christmasben, más filmeken azonban nem dolgozott idén.

Közben az altesti vígjátékok pápája, a Robin Williamsszel 20 éve jó barátságban lévő Rob Schneider arról beszélt a sajtónak, hogy a sztár öngyilkossági hajlama a korábban már kezelt drogfüggőségének és a kezdődő Parkinson-kórjának a szörnyű mellékhatása volt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport