Itt van Tarantino új filmjének első részlete

2014.08.22. 09:35

Elég morcos volt Quentin Tarantino, amikor a Gawker kiszivárogtatta a készülő Hateful Eight c. filmjének a forgatókönyvét, egy ideig még arról is szó volt, hogy le se forgatja a westernt. Végül még is csak belekezdett a film legyártásába, a Sin City 2 amerikai vetítése előtt már az első teasert is levetítették, amit egy figyelmes néző le is videózott, had őrjöngjön még pár sort Tarantino a szemét internet miatt.

Quentin Tarantino új filmjének első részlete

A rövid teaserből az derül csak ki, hogy a nyolc központi karakter közül a legjobb becenév a The Cow Puncher, vagyis a tehénpofozó, illetve Tarantino annyira beleszeretett a vérfröccsenés látványába, hogy már egy egyszerű visszaszámlálást sem képes megoldani vörös festék nélkül. A zene pedig onnan lehet ismerős, hogy ez eredetileg Iggy Pop és a Stooges Gimme Danger. 

Az már biztos, hogy Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Tim Roth és Michael Madsen is a szereplők között van, a legfrissebb hírek szerint hozzájuk csatlakozhat majd Jennifer Lawrence is, a gyűlöletes nyolcas egyetlen női tagjának szerepére, legalábbis ezt írja a Collider.

Nem olvastam a kiszivárgott forgatókönyvet, és nem is tervezem elrontani a filmélményt magamnak, de a Screencrush a következőképpen foglalja össze a Hateful Eight alaphelyzetét

Egy fejvadász és a foglya postakocsin utaznak egy Red Rock nevű városkába, amikor egy hóvihar miatt - más utazókkal együtt - egy rövidáruboltban kötnek ki. Itt mindenkiről kiderül, hogy ilyen-olyan módon köze van a másikhoz, a véletlenek nem is annyira véletlenek, ellenségekből szövetségesek lesznek, és nagyon sok élő dolog meghal a környéken.

A forgatás csak öt hónap múlva kezdődik, a premiert 2015-re tervezik.