Egy volt Bond és egy Bond-lány közös filmben

2014.08.26. 15:04

Pierce Brosnan, James Bond egyik korábbi alakítója újra kémet játszik a The November Man című filmben, aki alkalmazója, a CIA ellen fordul. Ezután egy fiatal ügynök (Luke Bracey) veszi üldözőbe, akit ő maga képzett ki. A Belgrádban forgatott film, amelyet szerdán mutatnak be Amerikában, klasszikus árulós-üldözéses mozi, ahol a főszereplő segítségére egy régebbi Bond-lány, Olga Kurilenko siet. (Őt legutóbb a Vámpírakadémiában és a Feledésben láthattuk.)

The November Man (2014) előzetes #1

A film, amelynek egyik producere is Brosnan, Bill Granger regénysorozata alapján készült, és egy visszavonult CIA-ügynök, Peter Devereaux kalandjairól szól, írja az MTI. A sztori szerint a CIA egy utolsó küldetésre visszahívja Devereaux-t, hogy megvédjen egy moszkvai kémet, akinek bizonyítékai vannak az egyik elnökjelölt szexuális bűncselekményiről.

A 61 éves színész rengeteget edzett, hogy újra akcióhős lehessen. "Nem adnak ingyen semmit: tenisz, edzőterem, tenisz, edzőterem, mivel szeretem a sört, a bort, a kenyeret, a vajat" - mondta. Az amerikai kritikusok vegyesen fogadták a filmet, a The Wrap szerint a Devereaux-Mason párharc olyan, mintha Amerika Kapitánnyal egy tonhalas szendvics szállna szembe.

Az amerikai premier augusztus 27-én lesz.