Robert Downey Jr. imádja a vetélytársát

2014.08.29. 15:27

Régóta tudni lehet Robert Downey Jr.-ról, hogy gyerekkora óta imádja a képregényeket, úgyhogy biztosan nem kamuzott akkor sem, amikor a Toronto Sunnak adott interjújában A galaxis őrzőiről áradozott, annak ellenére, hogy nem is szerepelt benne, és lényegében a Bosszúállók házon belüli vetélytársait promózta:

A galaxis őrzői bizonyos szempontból minden idők legjobb Marvel-filmje. És ha ezt egy akkora egóval rendelkező ember mondja, mint én, akkor az csak jelent valamit, nem?

A 49 éves sztár egyébként jelenleg épp a legújabb filmjét, a The Judge nevű ügyvédes drámáját reklámozza, ami októberben fog az amerikai mozikba kerülni. A Bosszúállók 2-re 2015 májusáig kell várnunk, A galaxis őrzői 2 pedig majd csak 2017-re készül el. (via Variety)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek