A Wall Street jó nője lett Jane a Tarzanban

2014.09.01. 10:14 Módosítva: 2014.09.01. 12:12

Az utolsó négy Harry Potter-film rendezője, David Yates angliai helyszíneken forgatja gőzerővel a legújabb Tarzan-filmet, amiben a címszereplő ágyékkötős dzsungelharcos a True Bloodban már sokszor meztelenkedő Alexander Skarsgård lesz, Jane pedig Margot Robbie, aki legutóbb A Wall Street farkasában domborított DiCaprio mellett.

Kiszivárogtak a produkció első forgatási képei is: az egyiken Jane épp egy brit gyarmati tiszttel, Kerchover kapitánnyal (Casper Crump) néz valamit nagyon elszántan.

jane
Fotó: Jerry Weintraub Productions / Eroteme

A másik képen pedig egy hajókorláthoz bilincselt Jane látható, aki egy ketrecbe zárt vadember társaságában várja, hogy a párducmintás alsógatyás hős megmentse.

A nagyjűból 90 millió dollárból készülő filmben egyébkent benne lesz még Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou (Mbonga törzsfőnök) és Christoph Waltz is (nem lenne meglepő, ha a Tarzan filmekbe mindig kötelező, gonosz első világháborús német tisztet, vagy egy dzsungelbéli szuperfegyvert kereső nácit alakítana). Amerikai premier: 2016. július 1. (via Movieweb)