Magyar filmesek taroltak Los Angelesben

2014.09.05. 13:51 Módosítva: 2014.09.05. 13:54

Csépai Gábor és Matusik Szilárd Vakondok 3 című, underground zenészekről szóló videónaplója nyerte meg a Los Angeles-i Action On Film fesztiválon a Legjobb Vágás díját a dokumentumfilmek között, és Runner Up, vagyis kiemelt 2. helyezett lett a Legjobb Dokumentumfilm kategóriában.

Vakondok 3 - Út a Felszínre

Az augusztus 30-án 10. alkalommal megrendezett filmfesztiválon többek között olyan sztárok is díjat kaptak, mint Bo Svenson (Kill Bill 2, Becstelen Brigantik), Jim Piddock (A tökéletes trükk, Austin Powers), Doris Roberts (Szeretünk Raymond, Remington Steele) vagy épp Richard Grant (Titanic, New York bandái). De jelen volt több más híresség is, mint például Robert Loggia (A sebhelyesarcú, A függetlenség napja), Skeet Ulrich (Sikoly, Jericho) és Guy Norris, aki kaszkadőr és kaszkadőr koordinátor volt többek között a Gyűrűk Urában és a Mad Max 2-ben.

Íme a Vakondok első, streetartos része:

Vakondok

Ez pedig a  második, ami a '90-es évek óta népszerű, számítógépes zenei szubkultúrával, a demoscene-nel foglalkozik:

Vakondok 2

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek