Zack Snyder megmutatta a Batmobile-t

2014.09.11. 09:04

Zack Snyder rendező úgy döntött, hogy ha már úgyis kiszivárgott a héten pár fotó a Batman vs. Superman Batmoblie-járól, vagyis a szuperkocsiról, amivel ezúttal Ben Affleck fog szágoldozni, akkor ő is közzéteszi az új Batmobile fotóját. Hol máshol, mint a Twitterén mutatta be a kocsit azzal a szöveggel, hogy ez az igazi kép a Batmobile-ról.

Untitled-1
Fotó: Zack Snyder / Twitter

Korábban egyébként már közölt egy fotót a kocsiról, de akkor csak az autó hátsó része látszott, a többi le volt takarva.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a szuperprodukcióról folyamatosan szivárognak ki a képek és a forgatási videók. Legutóbb például egy olyan jelenet forgatásáról, ahol Affleck rohan Detroit bevárosában. Aztán azt is láthatjuk a paparazzifelvételen, ahogy a dolga végeztével szépen visszasétál a lakókocsijához. 

A filmet 2015 május 6-án mutatják be Amerikában. Affleck mellett Henry Cavill (ő lesz Superman), Gal Gadot, Amy Adams, Laurence Fishburne, Diane Lane, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Holly Hunter és Scoot McNairy szerepelnek még a Batman vs. Supermanben.