Budapest az elég jó hely, néha

2014.09.17. 09:44

"A Moszkva tér rendezőjének új filmje" - így hirdetik Török Ferenc október 16-án érkező rendezését, a Senki szigetét, amit korábban szuperromantikus filmként harangozott be a forgalmazó. A sztoriban három fiatal életét követjük: egy szép szőke menyasszony (Jakab Juli) elszökik az esküvőjéről, a fekete taxis csaj (Bánfalvi Eszter) a távoli óceánok rejtélyes szigetére vágyik, a kosaras srác (Mohai Tamás) meg ezerrel nőzni akar. A filmben feltűnik még Stohl András, Thúróczy Szabolcs, Schell Judit és Keresztes Tamás, valamint fontos szerepet kap egy ananász is, amit a Sziget Fesztiválon is megsétáltattak, amikor a filmet reklámozták. (Az ananász nem élte túl a fesztivált, itt lehet megnézni, mi történt vele.)

A Senki szigete előzetesét először az Indexen lehet megnézni! 

Senki szigete - trailer

A rendező már a forgatáson is első filmjéhez, a Moszkva térhez hasonlította a Senki szigetét. Hiába több mint tízéves a Moszkva tér, Török Ferit azóta zaklatják azzal, hogy készítsen olyan filmet, mint az volt. „Utáltam, hogy mindig ezzel jöttek, de a Senki szigete kicsit tényleg olyan lesz, mint a Moszkva tér. Ez is fiatalokról szól, erősen új hullámos a hangulata, de sokkal vadabb és viccesebb, persze nem az a fajta bájos kamaszhumor.” A Senki szigetének korábban már volt egy hangulatvideója is, abban is átjön ez az újhullámos hangulat. 

Senki szigete - előzetes

A rendezővel a forgatáson beszélgettünk, Bánfalvi Eszter pedig itt mesélt arról, hogy mennyire várja már a filmet.  • Hírek
  • Bankszámla