Adam Sandler szerepet kapott egy jó filmben

2014.09.18. 09:31

Adam Sandler, a szégyenteljes filmek királya is játszik Jason Reitman új filmjében, a Men, Women and Childrenben, ami kisebbfajta csoda. Sandler munkásságát senkinek nem kell bemutatni, ő a fingós viccek királya, legutóbbi filmje, a Kavarás, még a szokásos szintet is alulmúlta. A szinte csak termékelhelyezésből és altesti viccekből álló opusz után hamarosan normális szerepben is feltűnik.

 Jason Reitman k orábbi filmjei, a Juno, Az egek ura vagy a Pszichoszingli mind nagyszerűek, viccesek voltak, rólunk, nekünk szóltak. Mindegy volt, hogy gyerekvállalásról, munkamániáról, vagy a magányról van szó, szíven találtak. Sajnos a legutóbbi, a Nyárutó Kate Winslettel nem sikerül ennyire jól, de azért ez is messze az átlag felett volt.

Men, Women & Children (2014) előzetes

Rejtély, hogy miért, de Reitman Sandlernek adta új filmje egyik főszerepét, amiben egyébként visszatér régi kedves témáihoz. A  Men, Women and Children középiskolásokról és szüleikről, párkapcsolataikról, a szexről, a közösségi médiáról szól, és a most kijött új előzetes szerint nagyon klassz lesz. A film Amerikában október közepén kerül a mozikba, a magyar bemutató dátumát még nem ismerjük.