Mark Hamill normális szerepet kapott

2014.09.23. 11:26

Matthew Vaughn, az X-Men: Az elsők és a Ha/Ver rendezője Mark Millar képregényéből forgatott kémfilmet, a Kingsman: A titkos szolgálat címmel. A film fő szerepeiben Colin Firth, Samuel L. Jackson, Michael Caine és Taron Egerton lesz látható, de kapott egy kisebb szerepet Mark Hamill is. Ez ezért nagy szó, mert a Kingsman: A titkos szolgálat igazi sikerfilmnek ígérkezik, ilyenben meg Hamill a Csillagok háborúja-filmeket leszámítva nem játszott. 

A szerző szerint a kémfilm James Bond és a My Fair Lady keresztezése. Adott egy titkosügynök, Uncle Jack (őt játssza Firth), aki unokaöccsét (Egerton) próbája meg kiképezni a kémkedés művészetére. Ez nem megy egyszerűen, mert az öcsi kissé problémás. A filmben Samuel L Jackson kapta a főgonosz szerepét, olyan mondatokkal, mint "az emberiség egy vírus, és én vagyok rá a gyógyszer". Michael Caine az ügynökség vezetőjét fogja alakítani.

A film amerikai premierje 2015. február 15-én lesz. Addig is itt a legújabb előzetes, közel három perc akció és poén a filmből.

Kingsman: A titkos szolgálat (2015) előzetes #2