Liam Neesont is berántották a Ted 2-re

2014.09.25. 17:31

Seth MacFarlane újabb sztárt nyert meg a Ted 2 szereplőgárdájába: a rendező szerdai Twitter-bejegyzése szerint Liam Neeson is játszik a macsó játékmackó újabb kalandjában.

MacFarlane írta és rendezi a folytatást is, emellett ismét ő adja hangját a főszereplő mackónak. Néhány napja a színész-rendező arról számolt be, hogy Morgan Freemant is sikerült leszerződtetni a produkcióhoz, amelyben Mark Wahlberg és Amanda Seyfried is játszik. Neeson egyébként MacFarlane idei nagy bukásában, a Hogyan rohanj a veszTEDbe? című vígjátékban is szerepelt. A 2012 nyarán bemutatott Ted viszont kasszasiker volt: világszerte 550 millió dollárért váltottak rá jegyet.

Az már korábban kiderült, hogy Amanda Seyfried, a Mamma mia! és a Lopott idő főszereplője lesz a női főszereplő a Ted 2-ben. Mila Kunis, az előző rész sztárja terhessége miatt állítólag csak egy kis szerepre tér vissza a folytatásban. Mark Wahlberg viszont újra vállalta a főszerepet. (Kritikánk az első részről itt .) A Ted 2 bemutatóját 2015. június 26-ra tűzte ki a Universal.