Képregényrajongók, figyelem: ezeket a filmeket láthatjuk 2020-ig a Warnertől

2014.10.15. 21:34

A Warner Bros. filmstúdió, illetve a birodalmába tartozó DC Comics szerdán bejelentette, hogy mikor és milyen szuperhősös vagy képregényből készült filmeket mutatnak majd be az elkövetkező években – közölte a Slashfilm.

A tervek szerint 2016-ban Zack Snyder Batman vs Superman: Dawn of Justice-ja után a Suicide Squad DC-képregény feldolgozása jön ki David Ayer rendezésében. 2017-ben jön a Wonder Woman Gal Gadottal az élen és a Justice League első része Ben Affleck, Henry Cavill és Amy Adams szereplésével.

suicide-squad-team-shot

2018-ban a The Flash készül el Ezra Miller főszereplésével és az Aquaman, címszerepben a Trónok harca Khal Drogójával, Jason Momoával. A Warner 2019-re a Shazam és a Justice League 2. filmeket ígéri. Mindkét Justice League-filmet Zack Snyder rendezi, akinek ez már a sokadik képregényfilmje lesz (ő rendezte többek közt a 300-at, a Wartchment és Az acélembert).

A stúdió vezetője, Kevin Tsujihara azt is elmondta, hogy 2020-ban készül el a Cyborg Ray Fisher főszereplésével és a Green Lantern (Zöld Lámpás) újabb változata.