Meghalt az Augusztus Oklahomában színésznője

2014.10.17. 10:46

32 éves korában meghalt Misty Upham színésznő, aki a magyar nézők leginkább az Augusztus Oklahomában című Julia Roberts-filmből ismerhetnek. Ebben a filmben a házvezetőnőt, Johnna Monevatát alakította. (Itt olvashatnak hosszabban a filmről.)

Krízishelyzetben

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségét a 116-123 hívószámon, ami a nap huszonnégy órájában egész Magyarországról elérhető, és mobilról is ingyenesen hívható (www.sos505.hu)!

Misty Uphamet hetek óta kereste a családja, mert utoljára október elején a lakásához közel látták sétálni, azóta senki nem hallott felőle. A család azért is aggódott, mert a színésznő régóta küzdött mentális problémákkal, gyógyszereket is szedett. Többször fenyegetőzött azzal, hogy megöli magát, a rendőrség tájékoztatása szerint a lakásából csak az elmúlt egy év alatt négyszer is hívták a 911-et. A telefonáló mindig ugyanazt mondta, hogy meg akarja ölni magát. 

A színésznő holttestét Seattle külvárosában, egy erdős területen találták meg. Eleinte nem voltak biztosak benne, hogy ő az, de végül a közelben rábukkantak a tárcájára is. A család szerint a rendőrség tehetett volna többet is azért, hogy még időben megtalálják az eltűnt nőt. Apja egyébként nem hisz abban, hogy a lánya megölte magát.

Misty Upham játszott a Django elszabadul és A befagyott folyó című filmekben is, de karrierje legfontosabb állomásának az Augusztus Oklahomábant tartotta. Ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy soha nem hitte volna, hogy egyszer hallja ahogy Julia Roberts kimondja a nevét.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport