nonononononono

Magyar kéz is dolgozott a Bosszúállók 2 elképesztően látványos trailerén

2014.10.23. 12:45 Módosítva: 2014.10.23. 16:06

Váratlanul kijött a Bosszúállók 2: Ultron kora jövő hétre ígért előzetese, de egyáltalán nem bánjuk, mert irgalmatlanul jó, ahogy az új főgonosz, Ultron életet lehel azokba a Vasember-páncélokba, amiket Tony Stark ezek szerint mégsem tudott felrobbantani a Vasember 3 fináléjában.

Magyar kéz is dolgozott a Bosszúállók 2 eszelősen jó trailerén

A 2015 májusában mozikba kerülő, eszelős zúzásban természetesen ismét felvonul a teljes Bosszú Angyalai-csapat, Amerika kapitánynal, Vasemberrel, Fekete Özveggyel, Sólyomszemmel, Hulkkal, Thorral és Nick Furyval (valamint az újonc testvérpárral, Skarlát boszorkánnyal és a konkurens X-Menben már bemutatkozó Higanyszállal), akik világmegmentés címen megint porig rombolnak egy amerikai nagyvárost, de nem is ez a legérdekesebb ebben a trailerben!

Hanem hogy azt a jelenetet, ahol Hulk lezúzza a pufók Robotvasembert, a mi fiunk, Török Attila készítette el, aki tavaly ilyenkor még az élethű szőrszimulációiról és a Jennifer Lawrence-t fenyegető ködről mesélt lelkesen az Indexnek, azóta viszont már átigazolt a londoni Double Negative-tól George Lucas legendás trükkgyárához, a Disney alá tartozó Inustrial Light & Magich nemrég Londonba kitelepült divíziójához.

Természetesen az új munkáiról bővebben is ki fogjuk majd faggatni Attilát, amint engedik nyilatkozni (ez valószínűleg majd csak a 2015-ös amerikai premier környékén lesz lehetséges). Addig csak simán büszkék vagyunk rá.