Megint kiújult Hugh Jackman bőrrákja

2014.10.28. 15:53

Harmadszor is kiújult Hugh Jackman bőrrákja, így megint kezelésre szorul. Jackman először 2013 novemberében beszélt arról, hogy egy furcsa pöttyöt látott az orrán, és amikor orvoshoz fordult, kiderült, nem egy egyszerű foltról van szó, bőrrákkal kezdték el kezelni. Jackman ezután egy hatalmas kötéssel az orrán posztolt fotót magáról az Instagramon azzal a felirattal, hogy „Ne legyetek olyan hülyék, mint én, menjetek el ellenőrzésre!” 

A színésznek úgy nevezett bazálsejtes karcinómája volt, ami a férfiak körében a leggyakoribb daganatos bőrbetegség. Általában a napnak erősen kitett területeken fordul elő, mint például az arc. A színész azt is elmondta, a feleségre tanácsára fordult orvoshoz, magától talán el sem ment volna.

Idén májusban kiderült, hogy Jackmant megint kezelni kell, mert kiújult az orrán lévő daganat. „Egy újabb bazálsejtes karcinóma. Újra leszedték. Köszönet Dr. Albomnak és Dr. Ariannak. Kérlek titeket, hogy használjatok fényvédőkrémet!” – írta tavasszal posztolt fotója mellé.

Most újra beteg lett, de szóvivője szerint továbbra is optimistán áll a beteséghez, és bízik a gyógyulásban.