Ősszel ágymozi nyílik Budapesten

2014.10.28. 14:51

Hamarosan ágymozi nyílik Budapesten, a Bécsi úti Új Udvarban. A Buda Entertainment & Gastro nevű szórakoztató központban lesz kézművespiac, folklórterem, ahol ahol naponta két alkalommal, 18 és 20 órától néptáncosoké, népzenészeké a főszerep, illetve egy Magyarországot bemutató imázsfilmet is vetítenek majd. Később nyílik még egy koktélbár és két külön szórakozóhely a 25 év alattiaknak és felettieknek, eltérő zenei stílusokkal.

„A komplexum befejezése 2015 nyarára várható különböző stílusú és ízvilágú, de minden esetben minőségi éttermekkel, sky bar terasszal, programokkal és további szórakozási lehetőségekkel. Az épület oldalán, hasonlóan a párizsi Montmarte-hoz festők dolgoznak majd, és egyben árulják képeiket” - mondta Arie Yom-Tov, a komplexum társtulajdonosa.

De ami ennél is érdekesebb, hogy már november végén megnyitnak egy új mozit, ahol úgy lehet filmeket nézni, ahogy eddig Magyarországon még sehol. Ágyban, fekve. Mindegyik ágynak van pohár- és ételtartó része, alattuk pedig egy fiók, ahová a cipőket lehet betenni. A magyar Bed Cinemához hasonló terem Európában csak Londonban van, de ott csak az első sort foglalják el ágyak, itt viszont az egész teremben kizárólag ágyból (összesen 35 darab kétszemélyes ágy van) lehet nézni a filmeket. A mozi 3 óránként vetít, napközben könnyedebb, családi filmeket, este drámákat, akciófilmeket, éjjel pedig horrorfilmeket. 

Pontos jegyárak még nincsenek, az aeonflux blog szerint előreláthatólag 5-6 ezer forintba kerül majd a páros belépőjegy, vagyis ezért a pénzért ketten mozizhatnak majd fekve. Az is lehet, hogy a belépőjegy ára még némi enni- és innivalót is foglal majd magába.