Christian Bale mégsem lesz Steve Jobs

2014.11.04. 12:10

Christian Bale nem vállalta el az Apple egykori vezérének szerepét Danny Boyle (Trainspotting, 127 óra) készülő filmjében, a Hollywood Reporter forrásai szerint azért, mert sok morfondírozás után rájött, hogy nem ő a megfelelő ember a szerepre. Boyle az ipari pletykák szerint jövő héten fog Hollywoodba érkezni, hogy találjon egy embert a feladatra.

Egy időben Leonardo Dicaprio is szóba került Jobs szerepére, de végül ő sem vállalta. Az Apple második emberének Seth Rogent szánják a producerek, de egyelőre még vele sem sikerült halálbiztosra megegyezni. A film forgatókönyvét Aaron Sorkin (A közösségi háló, Az elnök emberei) írja, ő nyilatkozta még nagyjából két hete, hogy egy ember alkalmas a szerepre, és az Chris Bale.

Én még sose hallottam senki szájából azt, hogy Chris Bale, de az mindegy.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás