Saját szemszögű akciófilmmel kalapozik a szupernépszerű orosz klip rendezője

2014.11.04. 10:13

Ilya Naishuller tavaly leforgatott egy olyan klipet, ami akkor szétszaggatta az internetet. Ennek két oka volt. Az egyik, hogy nagyon jó taktikai érzékkel olyan bélyegképet választott neki a Youtube-ra, amin a videóban csak 1 másodpercre feltűnő, két nagy mellű bikinis lány volt, a másik pedig az, hogy egy halálprofi és látványos akciófilm volt, a főszereplő saját szemszögéből egy Gopro-kamerával felvéve.

Eddig a  Bad Motherfucker című videót 23 millióan nézték meg, úgyhogy Naishuller jogosan gondolta, talál finanszírozókat az első, Hardcore című nagyjátékfilmjéhez. Ami a biztonság kedvéért teljesen olyan, mint a klipje.

Készül a legmenőbb akciófilm

A Hardcore lesz az első fps akciófilm, ha összegyűlik rá Indiegogón a pénz, bár Naishuller igazából már leforgatta az egészet, csak a vágásra és az utómunkára kéri a finanszírozást.

Naishuller leírása szerint a Hardcore egy Henry nevű kiborgról szól, akinek meg kell mentenie egy gonosz telepatától a feleségét és teremtőjét. Az egyetlen segítője Jimmy (Sharlto Copley a District 9-ból), aki ebben a részletben komikusan angol akcentusban beszél.