2017-ben jön a Toy Story 4

2014.11.07. 08:49

Tavaly egyszer már elterjedt a hír, miszerint 2015-ben jön a Toy Story negyedik folytatása, aztán nem lett semmi a dologból. Igaz, hogy a Pixar hivatalosan soha nem erősítette meg a 2015-ös folytatás hírét, mindig óvatosan fogalmaztak a mese további részeivel kapcsolatban.

Toy Story 3 - előzetes

Most viszont hivatalosan is bejelentették, hogy 2017. júniusában jön a folytatás, a rendező pedig John Lasseter lesz. Ő írta és rendezte a Toy Story első és második részét, míg a harmadik rész rendezője Lee Unkrich volt. A Toy Story 3. 2010-ben az év legtöbb bevételt hozó filmje volt, 1 milliárd dollár jött be a mozijegyekből, és ennek sokszorosa az ajándéktárgyak eladásából. 

A készítők szerint a harmadik rész sikere bebizonyította, hogy a Toy Strory hősei még mindig relevánsak, az emberik szeretik őket. Lasseter hozzátette, hogy neki olyanok a Toy Story alakjai, mintha a családtagjai lennének. A Toy Stroy 4 előtt még három Pixar-mese kerül a mozikba, A jó dinoszaurusz, a Némó nyomában folytatása és a Finding Dory 2016-ban. Lesz egy egyelőre cím nélküli és nagyon titokzatos projekt is, amiről csak annyit tudni, hogy 2016 nyarán tervezik bemutatni.