Mark Wahlberg újra A túlélő rendezőjével forgat

2014.11.07. 15:23

Mark Wahlbernek nagyon megy mostanában a szekér. Csak tegnap derült ki, hogy Will Ferrellel együtt  szerepelni fog a Paramount Pictures és a Red Granit új filmjében a Daddy's Home-ban, amit még idén el is kezdenek forgatni. Sean Anders rendezi majd a filmet, akinek a Förtelmes főnökök 2. című filmje november 27-én kerül a magyar mozikba, a forgatókönyvet pedig Brian Burns írja. 

Szintén tegnap jött ki egy már elkészült filmjének, a The Gamblernek az előzetese. A történet szerint a főszereplő, Jim Bennett kettős életet él, egyrészt egy menő angol professzor, másrészt viszont szerencsejátékos, aki az alvilágban is megmerítkezik. 

Lone Survivor

És ha ez nem lenne elég, kiderült, hogy a színész megint együtt fog dolgozni Peter Berg rendezővel, akivel a februárban bemutatott A túlélőt készítették. Új közös filmjük a The Six Billion Dollar Man címet viseli majd, és egy hetvenes évekbeli tévésorozat, a The Six Million Dollar Man filmváltozata lesz. Wahlberg egy Steve Austin nevű exűrhajóst játszik benne, aki egy kísérleti repülőbalesetben súlyosan megsérül. Mesterségesen kell pótolni a lábait, az egyik karját, az egyik szemét, de nem akármilyen pótlást kap, ezek segítségével a korábbinál sokkal erősebb lesz.

A film a tervek szerint 2016-ban kerül mozikba.