Az Aranyglóbuszát is elárverezi Burt Reynolds

2014.11.27. 16:32

Anyagi gondokkal küzd, ezért több száz személyes tárgyát elárverezi Burt Reynolds, a Gyilkos túra sztárja. A színész személyes dolgait decemberben árverezik Las Vegasban a The Palms Casino Resort-ban. Az árverezési katalógus több mint hatszáz tárgyat tartalmaz, köztük mozitörténeti ereklyéket is, mint például egy olyan inget és kabátot, amit a színész a Smokey és a bandita második részében viselt. Emellett árverésre kerül egy amerikai foci sisak, amit a Csontdaráló című filmben viselt, valamint egy pár, a színész monogramjával ellátott cipő az 1996-os Sztriptíz című filmből.

A számos jármű és műalkotás mellett a színész két díját is elárverezi, az Emmy-t még 1991-ben kapta, mint legjobb vígjáték színész a Kisvárosi mesék című sorozatért, 1998-ban pedig megkapta a legjobb mellékszereplőnek járó Golden Globe díjat, a Boogie Nights című filmért.

Reynolds, akinek az utóbbi időben sok egészségügyi problémája és műtétje is volt, az utóbbi időben anyagi gondokkal küzd. 2011-ben floridai otthonát is elárverezték. A színész nemrég jelentette be, hogy megírja emlékiratait, ami 2015-ben jelenik meg, emellett pedig színészetet tanít Floridában, Az árverés december 11-én és 12-én lesz, licitálni az interneten is lehet, a teljes lista itt tekinthető meg.