Zöld utat kapott A függetlenség napja folytatása

Alien-ship-over-New-York
2014.11.27. 08:44

Lesz folytatása A függetlenség napjának, a 20th Century Fox a Hollywood Reporter szerint most hozta meg a végleges döntést, és zöld utat adott a gyártásnak. Az 1996-os sikerfilm folytatásáról Dean Devlin, az első rész producere osztott meg részleteket a Twitteren. Részt vesz a filmben producerként a rendező, Roland Emmerich is. A szereposztásról azonban továbbra sem lehet tudni részleteket, így tehát még mindig kérdéses, vajon szerepel-e majd Will Smith a folytatásban; Emmerich ugyanis korábban, egy Time magazinnak adott interjúban azt mondta, hogy nem.

A függetlenség napja folytatásának bemutatását 2016 júniusára tervezik, ami azt jelenti, hogy a második rész pontosan húsz év elteltével jönne ki. Az első rész, amit 1996 júliusában mutattak be, több mint 800 millió dolláros bevételt hozott.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla