Jason Statham megint összever mindenkit

2014.12.01. 10:32

Jason Statham Nicolas Cage-hez hasonlóan évente leforgat vagy három ugyanolyan akciófilmet. A különbség csak annyi, hogy ő sokkal vagányabb a Coppola-rokonnál, és nem lesz belőle mém. A legújabb Statham-film, a Wild Card semmiben sem különbözik a korábbiaktól: van egy morcos, kopasz fickó, aki egyszemélyes hadseregként agyonveri az összes maffiózót. Íme a trailer:

Jason Statham mindekit lever. Igen, már megint!

A keretsztori ehhez a sok látványos verekedéshez most épp az, hogy van egy súlyosan szerencsejátékfüggő, leszerelt tengerészgyalogos (természetesen Statham az), aki már épp örökre elhagyná Las Vegast, hogy végre új életet kezdhessen, amikor a helyi keresztapa, Danny DeMarco (Milo Ventimiglia) egyik embere megöli hősünk exbarátnőjét (Dominik García-Lorido), amit természetesen meg kell bosszulni.

A 2015-ben mozikba kerülő Wild Cardban felbukkan majd Az éhezők viadala-filmek sztárja, Stanley Tucci, valamint Sofía Vergara és az utóbbi időben egy kissé eltűnt Anne Heche is. A rendező egyébként Jason Statham egyik régi cimborája, A mestergyilkost és az Expendables 2-t is jegyző Simon West volt. (via Geektyrant)