A Disney a Jégvarázs 2-vel is kaszálni akar

2014.12.01. 09:08 Módosítva: 2014.12.01. 14:49

Már készül a Jégvarázs 2 folytatása, és ezt most Elza eredeti hangja, Idina Menzel is megerősítette. A Disney stúdió döntése persze érthető: ez a téli mese lett minden idők legtöbbet kaszáló animációs filmje, ami az 1,27 milliárdos összbevételével a cég eddigi két csúcstartóját, Az oroszlánkirályt és a Pixar Toy Story 3-ját is lenyomta. És még két Oscar-díjat is begyűjtött a legjobb betétdal kategóriában (Let It Go) és a legjobb animációs filmként.

Jégvarázs

A Disney egyébként már csak azért is ragaszkodik egy újabb kasszasiker-várományos pénzjegynyomdához, mert a betonbiztosan egymilliárd dollár feletti bevételt termelő Star Wars 7 és a Marvel-filmek mellé kell valami, amivel visszaveheti az uralmat a 10 legjobban teljesítő film toplistáján.

Jégvarázs - amit a moziban nem láttál

Itt ugyanis a Jégvarázs mellett most csak a Bosszúállók tartja magát 1,5 milliárd dollárral és a Vasember 3 1,21 millióval, A Karib-tenger kalózai-filmek és az Alice már hátracsúszott a Top20 végébe a nagy ellenlábas Warner pedig a Harry Potter-franchise után a Hobbit-trilógiával szorongatta meg a Disney-t. ( via Deadline