Hülye celebeznek a Dumapárbaj előzetesében

2014.12.04. 16:39

Egy magyar producer egyszer azt mesélte nekem, hogy ha valami, akkor a magyar filmgyártásban a komédia a biztonsági játék, mert talán abban van a legkevesebb rizikó, hát a Dumapárbaj előzetese ez élő bizonyítéka ennek, mert pont úgy néz ki, amire az emberek tódulni fognak a moziba. Az Eszenyi Enikő, Hadházi László és Kiss Ádám főszereplésével készült film olyan, mintha a Valami Amerika stábja átcuccolt volna ennek a forgatására, profi, nem kínos és néha vicces is, ami magyar vígjátéktól elég nagy szó.

Dumapárbaj (2014) előzetes

A film sztorija szerint Hadházi László egy középkorú komikust játszik, aki kezd egy kicsit kiöregedni a műfajból, de akkor érzi ezt igazán, amikor helyette mindenki elkezdi sztárolni a fiatalabb Kiss Ádámot. A két férfi aztán a címbeli dumapárbajban összeméri a tréfarépát, de felesleges is többet mondani, mert az előzetesből minden kiderül. Az is, hogy a menedzserüket Eszenyi Enikő játssza.

Paczolay Béla filmjét 2015 január 15-én mutatják be. A filmalap 267 millió forint gyártási támogatást szavazott meg a Dumapárbajnak.