Hülye celebeznek a Dumapárbaj előzetesében

2014.12.04. 16:39

Egy magyar producer egyszer azt mesélte nekem, hogy ha valami, akkor a magyar filmgyártásban a komédia a biztonsági játék, mert talán abban van a legkevesebb rizikó, hát a Dumapárbaj előzetese ez élő bizonyítéka ennek, mert pont úgy néz ki, amire az emberek tódulni fognak a moziba. Az Eszenyi Enikő, Hadházi László és Kiss Ádám főszereplésével készült film olyan, mintha a Valami Amerika stábja átcuccolt volna ennek a forgatására, profi, nem kínos és néha vicces is, ami magyar vígjátéktól elég nagy szó.

A film sztorija szerint Hadházi László egy középkorú komikust játszik, aki kezd egy kicsit kiöregedni a műfajból, de akkor érzi ezt igazán, amikor helyette mindenki elkezdi sztárolni a fiatalabb Kiss Ádámot. A két férfi aztán a címbeli dumapárbajban összeméri a tréfarépát, de felesleges is többet mondani, mert az előzetesből minden kiderül. Az is, hogy a menedzserüket Eszenyi Enikő játssza.

Paczolay Béla filmjét 2015 január 15-én mutatják be. A filmalap 267 millió forint gyártási támogatást szavazott meg a Dumapárbajnak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?