Bővített Salma Hayekkel bombáz a Berlinale

2014.12.16. 17:10

A frissen bejelentett tucatnyi filmből a legérdekesebb a James Franco és Zachary Quinto főszereplésével készült I Am Michael, ami egy olyan meleg férfiról fog szólni, akinek sikerül Isten segítségével megszabadulni a homoszexualitásától. Berlinben lesz a premierje Hal Hartley (Flört, Henry Fool) Ned Rifle című filmjének, ami egy bosszúfilm Aubrey Plazával (Városfejlesztési osztály) és kedvenc színésznőjével, Parker Posey-val.

Az igazi kuriózum pedig az 54 című film rendezői változata lesz, ha valaki járt volna moziba a kilencvenes évek végén, a film a New York-i Studio 54 nevű legendás klub történetének szeletét, de főleg a tulajdonos hedonista életét mutatja be egy fiatal srác szemszögéből. A fiatal srácot Ryan Phillippe játssza, akinek nem tudom mikor írtam le utoljára a nevét, a tulajdonost Mike Myers a kevés komoly és jó szerepében, a filmben pedig feltűnik Salma Hayek és Neve Campbell is. 

54 - előzetes

Az 54 nem volt nagy siker, a nagyjából ugyanakkor kijövő, ugyanabban a korban játszódó, és ezerszer jobb Boogie Nights elnyomta. Az IMDb szerint Mark Christopher rendező még 2008-ban összerakott egy nemhivatalos, 45 perccel hosszabb változatot a filmből és ugyancsak nemhivatalosan vetítette párszor, feltehetőleg ezt a verziót fogják bemutatni Berlinben.