Jonah Hill és James Franco egy film erejéig letette a füvet

2014.12.19. 13:57

2002-ben egy Mike Finkel nevű újságírót (Jonah Hill) kirúgtak a The New York Times-tól, mert kiderült, hogy egy cikkének egy részét egyszerűen kitalálta, és ez arrafelé elég súlyos etikai vétek. Nem úgy egy meg nem nevezett kelet-európai országban, ahol az ilyesmi annyira rutinszerű, még a szeriőznek tartott orgánumoknál is, de ezt most hagyjuk. Ezzel nagyjából egyidőben tartóztattak le egy másik Mike Finkel nevű férfit (James Franco), akit nem mellesleg családja kiirtásával vádolták meg. 

A gyilkos, akit egyébként Christian Longónak hívtak, kapcsolatba lépett az igazi Finkellel, hogy elmesélje neki a sztoriját - és innentől kezdve komolyra fordul a dolog, és ha hiszünk a trailernek, a történet átmegy krimibe. Az igaz történet, ami egyébként a True Story, azaz Igaz történek címet kapta, jövőre debütál a Sundance-fesztiválon.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?