Adam Sandler a legrosszabb befektetés Hollywoodban

2014.12.26. 17:46 Módosítva: 2014.12.26. 17:47

A Forbes kiszámolta, kik ma a legkevesebb hasznot hozó hollywoodi férfi színészek: Adam Sandler már második éve kiütéssel nyert, mivel minden belé fektetett dollár 3,2 dollár bevételt hoz, írja az MTI. Ez elég rossz eredmény, amit az üzleti magazin azzal indokol, hogy ugyan a 48 éves színésztől a Nagyfiúk 2 siker lett, még annak a 246 millió dolláros bevétele sem volt képes ellensúlyozni az olyan korábbi megabukásait, mint a Jack és Jill és az Apa ég!

Ez egy részlet a Nagyfiúk 2-ből, de ez is ugyanolyan vacak volt, mint a Jack és Jill vagy az Apa ég!
Ez egy részlet a Nagyfiúk 2-ből, de ez is ugyanolyan vacak volt, mint a Jack és Jill vagy az Apa ég!

A hollywoodi színészek legalacsonyabb megtérülési rátájában több egykori közönségkedvenc is van, akik mára igen túlfizetett sztárok, egyre hullámzóbb teljesítménnyel. A Forbes úgy állította össze a Top5 legtúlfizetettebb színész listáját, hogy a becsült éves keresetüket arányosította a 2014 nyarát megelőző három filmjük bevételével:

  1. Adam Sandler ugye kirobbanthatatlan az első helyről.
  2. Johnny Depp a második, 4,10 dolláros megtérüléssel (a Karib-tenger kalózai-filmek ugyan nagy sikert arattak, de A magányos lovas és az Éjsötét árnyék lényegében megbukott).
  3. Ben Stiller a harmadik, 4,80 dolláros megtérüléssel (a vártnál rosszabbul szerepelt a Hogyan lopjunk felhőkarcolót? és a Kertvárosi kommandó is, de az Éjszaka a múzeumban 3 sem lett az év vígjátéka).
  4. Ryan Reynolds, a Zöld Lámpás sztárja, akinek Szellemzsaruk című filmje 2013 egyik legnagyobb bukása volt, 4,90 dollárral a negyedik a túlfizetett hollywoodi színészek rangsorában.
  5. 5,20 dolláros megtérüléssel a kétszeres Oscar-díjas Tom Hanks lett az ötödik a Felhőatlasz című sci-fi bukása miatt.