Maksa után Bill Cosby is elsütött egy nemi erőszakos viccet

2015.01.09. 15:20

Tavaly novemberben közel 20 nő, köztük néhány ismert modell, színésznő és tévésztár is azzal vádolta meg nyilvánosan a 77 éves Bill Cosbyt, hogy a komikus a '80-as években valamilyen gyanús anyagot az italukba keverve elkábította majd megerőszakolta őket. Az áldozatok azonban évtizedeken át eltitkolták a történteteket, mert úgy érezték, fiatal nőként semmi esélyük nem lehetett a nyomozás és a bírósági tárgyalás alatt az ismert és közkedvelt sztár ellen (a konkrét esetekről itt írtunk bővebben).

Az újabb és újabb nyilvánosságra került,korábbi nemi erőszakok után a Netflix úgy döntött, nem mutatja be a sztár születésnapi stand-up műsorát, az NBC leállított egy Cosbyval tervezett sitcomot, a TV Land pedig levette műsoráról a Bill Cosby Show ismétléseit. Mások azonban továbbra is láttak fantáziát Bill Cosbyban, így például a kanadai Londonban (tényleg van ilyen város Ontario tartományban) is szerveztek neki egy stand-up estet. Itt sütötte el Cosby a következő viccet egy nőnek a közönségből, aki épp elindult, hogy igyon valamit:

Vigyázzon, mit iszik, ha a közelemben van!

A közönség soraiban egy pillanatra megfagyott a levegő, morgolódás támadt, amit később röhögés és taps váltott fel - erről a National Post riportere, Richard Warnica is beszámolt a Twitterén.

Egy férfi azonban nem találta poénosnak, hogy Bill Cosby ilyen viccekkel intézi el az ellene felhozott nemi erőszak vádját, ezért mérgesen bekiabálta, hogy:

Utálunk, Bill, te erőszaktevő!

A férfit a rendőrök végül kivezették a nézőtérről, miután másodjára is megszakította a show-t a bekiabálásával.

A Bill Cosby stand up szervezői egyébként a jegyek hátulján már előre nyomatékosan felhívták a nézők figyelmét arra, hogy az illetlenül viselkedőket elvezettetik. Egy másik felirattal pedig mindenkit megkértek, hogy ne legyen senkin trágár feliratú, Bill Cosbyt becsmérlő póló.

A helyszíni beszámolók szerint míg a 77 éves sztárt odabenn taps és nevetés fogadta, addig a show-nak otthont adó épület előtt többen is transzparensekkel tüntettek a Bill Cosby ellen. (via Dailydot.com)