Tom Hardy csak nem lesz bérgyilkos

2015.01.16. 08:51

A Warnernál előkészítés alatt álló képregényfilm, az eredetileg Suicide Squad címre hallgató David Ayer-alkotás az egyik húzónevét vesztette el tegnap, hiszen kiszállt belőle Tom Hardy (Piszkos pénz, A sötét lovag: Felemelkedés, Fékezhetetlen), aki a Rick Flag nevű karaktert alakította volna benne. A helyére állítólag Jake Gyllenhaal érkezhet, akit Ayer jó ismer Az utolsó műszak című pompás akciókrimiből.

Hardy a Hollywood Reporter szerint nem azért szállt ki a filmből, mert zsenánt neki a képregényes szerep, hanem azért, mert annyi dolga van, hogy egyszerűen nem fér már bele a menetrendjébe egy újabb forgatás. Most forgatja a The Revenant című westernt, amiben Alejandro Gonzalez Inarritu rendezi, és Leonardo DiCaprio a főszerepőtársa, utána pedig beindul a május 15-én bemutatásra kerülő Mad Max: Fury Road promóciós turnéja, amin kénytelen részt venni.

A Suicide Squadban így is marad nagy név persze, hiszen Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney és Cara Delevingne is szerepel majd benne. A forgatását áprilisban kezdik, a mozikban 2016. augusztus 5-én lesz látható. A DC Comics szuperhősfilmje egy rakás nagyon gonosz, szuperképességgel rendelkező emberről szól majd, akiknek a kormány ad egy második esélyt, hogy bűneikért vezekeljenek.