Nem kap több stukkert Liam Neeson

2015.01.20. 14:49

Túl sok az a kurva fegyver

- mondta Liam Neeson, amikor a Gulf News megkérdezte arról, hogy mit szól a Charlie Hebdo szerkesztőségében történt mészárlásnak. Neeson azzal folytatta, hogy főleg Amerikában vészes a helyzet, mert laknak ott vagy 320 millióan, és arra jut 300 millió, magánkézben lévő fegyvert.

Erre reagált a Para USA nevű fegyvergyártó cég, ami az Elrabolva 3. forgatására is szállított fegyvereket azzal, hogy habár szórakoztatónak tartják a filmet, Liam Neeson megjegyzései olyan tudatlanságról biztosítanak, ami veszélyezteti az amerikai szabadságjogokat.

Úgyhogy a Para USA bejelentette, hogy Liam Neeson filmjeihez soha többé nem fognak fegyvereket adni, sőt, megkérnek minden hollywoodi üzlettársukat, hogy tegyék ugyanezt a saját termékeikkel. Sőt, szeretnék azt is, ha az egész fegyveripar bojkottálná Neesont. Aki még egyébként nem válaszolt a vádakra.

Lehet, hogy Neeson jobban is tenné, ha forgatna mostanában egy olyan filmet, amiben nem egy fegyvert markolászik színészkedés helyett.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?