Schwarzenegger mégis eljön Budapestre

2015.01.21. 11:07

Mégis lesz Schwarzenegger-nap Budapesten, de a 67 éves testépítőikon Andy Vajna, Geszti Péter és Gerendai Károly helyett sztársportolókkal karöltve fogja elmesélni február 22-én a Sportarénában, hogyan lett egy kis osztrák falu súlyemelőjéből súlyokat lóbáló parasztgyerekéből Mr. Universe, majd Hollywood királya és végül Kalifornia kormányzója.

 A rendezvény sorsa eddig elég bizonytalan volt. Ahogy azt korábban mi is megírtuk, Schwarzenegger eredetileg tavaly októberben jött volna Budapestre, a Papp László Sportarénában megrendezett Sikernap sztárvendégeként. Később azonban a szervezők lefújták, pontosabban bizonytalan időre elhalasztották az eseményt. Az Arnold-fanok a hírre teljesen bepánikoltak, mivel a döcögő hivatalos kommunikáció nem tudta érthetően elmagyarázni nekik, meg lesz-e tartva később a rendezvény, a jegyek árát pedig senki sem kapta vissza, mivel az

csak ajándék volt a megvásárolt könyvcsomag mellé.

A Schwarzenegger-rendezvény egyik munkatársa az Indexnek azt nyilatkozta: a 2015-ös sikernapra azok a belépőjegyek is érvényesek lesznek, amelyeket még az október 12-i eseményre vettek meg a sztár rajongói.