Michael Bay elnézést kért az egyik filmjéért

2015.01.23. 09:02

Persze nem a Transformers-őrületet elindító első mozifilmjéért kért bocsánatot, és még csak nem is a Pearl Harborért vagy az Armageddonért, hanem az ő produceri felügyelete mellett készülő időutazós sci-fiért. A január 30-án mozikba kerülő Project Almanac című film trailerében ugyanis az időben ide-oda ugráló főszereplők hibájából betonba csapódik egy repülő, de ezt Bay nem a CGI-brigádjával rajzoltatta meg, hanem lenyúlta egy valódi repülőgép-szerencsétlenség archív képsorait, megbántva ezzel az áldozatok hozzátartozóit.

Azon persze folyt egy kis vita a filmes és repülős szaksajtóban, hogy ez most akkor az amerikai légierő 1994-es tragédiája volt, vagy egy másik, 2009-es tokiói szerencsétlenség (a Paramount stúdió az utóbbit állítja), Michael Bay mindenesetre most azt ígéri, hogy a filmből és a trailerekből is ki lesz szedve a repülő jelenete. Itt még látszódik, 1:53-nál:

A Dean Israelite rendezésében készült sci-fi egyébként arról szól, hogy egy csapat lúzer, bulizni vágyó tinédzser talál egy időgépet, amivel visszaugrálnak a lottósorsolás időpontja elé, meg akkorra, amikor lerázta őket a suli bombanője. A sok móka és kacagás után azonban olyan tragédiák következnek be, amiknek nyoma sem volt abban az időpontban, ahonnan visszaugrottak mókázni, ráadásul néhányuk elkezd kitörlődni a valóságból.

Érdekes sci-finek tűnik, még úgy is, hogy tele van termékelhelyezéssel, a magyarországi premierről azonban nincs semmi hír. (via Hollywood Reporter)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?