Emma Watson lesz a Disney szépsége

2015.01.27. 11:31

Facebookon jelentette be Emma Watson, hogy ő kapta meg a Szépség és a szörnyeteg élőszereplős változatának főszerepét, mármint értelemszerűen a szépség oldaláról, bár vagány döntés lett volna a szörnyre castingolni.

Watson azt írta Facebookon, hogy végre elmondhatja, hogy igen, ő fogja játszani Belle-t a filmben, és egészen szürreálisnak tartja, hogy a gyerekkorának fontos dalaira fog táncolni. A hat éves önmaga alig bír magával.

A Szépség és a szörnyeteg új változatát Bill Condon (Chicago) rendezi. A film egy újabb próbálkozás a Disney-től, hogy a korábbi animációs sikereiből élő szereplőkkel is kasszasikert varázsoljon, hiszen nemsokára érkezik a Csipkerózsika és a Dzsungel könyve is.

A filmet eredetileg Guillermo Del Toro készítette volna, de ahogy a mexikói rendezőtől megszokhattuk, az előkészítés fázisában ebből is kilépett.

A Disney 1991-ben készítette el a Szépség és a szörnyeteg rajzfilmváltozatát, akkor 375 millió dollárt hozott és egy legjobb filmnek szánt jelölést az akkori Oscaron. Idén egy francia változat nálunk is a mozikba került, Vincent Cassel főszereplésével, Christophe Gans (Farkasok szövetsége) rendezésében.