Tényleg lesz Zoolander 2, Rómában fogják forgatni

2015.02.10. 11:04

A világ egy része örül, a másik része sír, a harmadik része meg azt sem tudja miről van szó, amikor a Zoolander folytatása szóba került. Ben Stiller paródiája a divatiparról 2001-ben jött ki, pont 9/11 idején, amikor nem igazán volt kedve az amerikai közönségnek egy önfeledt dilizésre. Aztán videón, DVD-n és tévén viszont egészen nagy karriert futott be, sőt, simán ki lehet mondani, hogy kultfilm lett belőle, legalábbis azoknak, akik tényleg szeretik azt a fajta viccelődést, ami egyszerre nagyon ostoba és nagyon okos. 

Az első Zoolanderben Ben Stiller alakította az idióta szupermodellt, akit egy divattervező (Will Ferrel) hipnózis és a Frankie Goes To Hollywood nagy slágerével rávesz arra, hogy ölje meg a maláj elnököt, amiért szabályozni akarja a gyerekmunkát az országban, amivel keresztbe tenne az egész amerikai divatiparnak. Zoolander haverját, a szintén szupermodell Hanselt Owen Wilson játssza és feltűnik a filmben még David Duchovny mint megkeresedett kézmodell és David Bowie is, mint David Bowie.

A folytatásról nem lehet sokat tudni, bár Stiller már kijelentette hivatalosan, hogy szeretne második részt, eddig nem sok bizonyítékát lehetett látni.

Aztán az olasz polgármester, Ignazio Maroni Facebookjára került fel a sorozat, hogy Stiller éppen a Cinecittá-filmstúdiót látogatja és bőszen vigyorogva kezet ráz a polgármesterrel. Maroni azt írta, hogy Stiller 12 hetet akar ott forgatni.