Javier Bardem lesz Jack Sparrow ellensége

2015.02.18. 09:12

Ahogy arról korábban pletykáltak, tényleg Javier Bardem alakíthatja a gonoszt a következő Karib-tenger kalózaiban, írja ScreenRant. A 2017-re tervezett Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales továbbra is Jack Sparrow-ra fókuszál majd, vagyis a történet nem tér vissza az első filmekben főszereplőnek számító Orlando Bloomra. Bardemhez csatlakozik még Kaya Scodelario (Skins, Útvesztő) és Brenton Thwaites (Az emlékek őre, Demóna) is. 

Mindketten kifejezetten fiatal színészeknek számítanak, szóval lehet találgatni, hogy milyen sztori lesz az, amihez kora huszonévesekre volt szükség, de akinek ehhez nincs kedve, annak elég csak a továbbra kattintani.

A történet a következő a ScreenRant szerint:

A szerencsétlen Jack Sparrow-t összehozza a sors régi főellenségével, Salazar kapitánnyal, aki az Ördög háromszögéből kiszabadulva szellemlegénységével akar végezni a Karib-tenger összes kalózával.

Természetesen az ehhez hasonló problémákra mindig van egy ritka varázstárgy, a Karib-tenger 5 esetében Poszeidón szigonyát kell metalálnia Jacknek, hogy megállítsa a szellemkalózokat. Ebből az következhet, hogy számos korábbi szereplő visszatérhet, Geoffrey Rush, Joshamee Gibbs és Stephen Graham például garantáltan feltűnik majd a korábbi filmekből.