Valamire nagyon készülnek az X-Men környékén

2015.02.18. 13:41

Javában folynak az előkészületek az X-Men: Apokalipszisre, amiben most már biztos, hogy az X-Men 2-ben feltűnt Árnyék is megjelenik majd. Méghozzá egy jóval fiatalabban a korábbihoz képest, mivel a szerepre Kod Smit-McPhee-t kérték fel, írja a /Film. A fiatal színészt (A majmok bolygója: Forradalom, Az út) maga Bryan Singer rendező jelentette be Instagramon, mint a fiatal Nightcrawler, aki itthon Árnyék néven futott, mind a filmekben, mind a képregényekben.

A 2016 nyarára tervezett sokadik X-Men stáblistája ezzel kezd teljessé válni, legalábbis a fontosabb karakterekhez már megvannak a szereplők:

  • Jean Grey: Sophie Turner (Sansa a Trónok harcából)
  • Küklopsz: Tye Sheridan
  • Vihar: Alexandra Shipp

A történet a '80-as években játszódik majd, méghozzá az első trilógiából megismert szereplőkkel fiatal korukban, kiegészülve az Oscar Isaac által játszott Apokalipszissel, illetve azzal a Channing Tatummal, aki Gambitként tűnhet fel a filmben. Rajtuk kívül a visszatérnek az előző két film arcai is, mint James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult, de Hugh Jackmannel is tárgyalnak a folytatásról.

Eközben a Fox nagy erőkkel dolgozik a régóta várt Deadpool-filmen is, amiben azt a főhőst alakítja, akit a Farkas (Rozsomák) készítőinek a 2009-es blamázsban sikerült teljesen szétbarmolniuk. A Comicbook Movie-hoz eljutott az a dokumentum, amiben a lehetséges szerepekről van leírás, és a képregényes oldal meglehetősen jó tippeket adott arra, hogy ezek a figurák kik lehetnek a képregényekből. Pontos forgatási információkra egyelőre várni kell még, de elvileg 2016-ra tervezik a bemutatót, aminek minimum annyira jónak kell lennie, mint az egész projektet elindító, csak véletlenül kiszivárgott Deadpool-részlet.

Ace Ventura-stílusú Deadpool-film készül?