Bruce Willisnek tényleg megjött az esze

2015.03.10. 08:24

Woody Allen szokásához híven egy büdös kukkot nem mondott a nemsokára készülő új filmjéről, de a Deadline annyit megtudott, hogy bomba színészeket igazolt le hozzá, állítólag igent mondott neki Jesse Eisenberg (Zombieland, A közösségi háló), Kristen Stewart (Alkonyat-sorozat) és Bruce Willis is. Ahogy mondtam, még egy címet sem tudni, azt igen, hogy Allen megint a szokásos producereivel fog dolgozni.

A Deadline megjegyzi, hogy Allen talán az egyetlen filmrendező a világon, aki úgy toborozza a szereplőit, hogy nem mutat meg semmit a forgatókönyvből, a színészek pedig még így is örömmel bevetik magukat a buliba. Bruce Willisnek kifejezetten jót tenne egy ilyen szereplés, a béndzsa B-filmek után múlt héten tudtuk meg, hogy a Broadway-enfog játszani a Tortúra színpadi adaptációjában, ez pedig megint adhat egy löketet a színészkarrierjének. Mondjuk az is igaz, hogy a Blue Jasmine-ben hiába volt tökéletes Andrew Dice Clay, azaz Ford Fairlane, nem lehet azt mondani, hogy bombázzák szerepekkel azóta is.

A röhejesen termékeny Allennek egyébként idén júliusban jön az Irrational Man című filmje, amiben Joaquin Phoenix és Emma Stone lettek a főszereplők. A film egy egyetemi oktatóról fog szólni, aki viszonyba keveredik az egyik hallgatójával.