Liam Neeson nem akar több akciófilmet

2015.03.13. 09:22 Módosítva: 2015.03.13. 09:40

A 2008-as Elrabolva óta kőkemény akciósztár lett a Baljós árnyak jóságos Jedi mesteréből, Liam Neesonból, aki azóta is futószalagon ontja a filmeket, amikben bosszút kell állnia a családjáért. A 62 éves sztár azonban kezdi megunni ezt a zsánert, és a Collidernek adott interjújában azt nyilatkozta, lassan ideje abbahagyni a lövöldözést:

Talán még két év, ha Isten és az egészségem is úgy akarja. Utána azt hiszem, leállok az akicófilmekkel. A siker, ami az Elrabolva-filmeket követte, ma már teljesen más fényben tüntet fel Hollywoodban. Kaptam ugyan kevésbé akciódús forgatókönyveket, amik nagyszerűek voltak, mégsem csaptam le rájuk. Most viszont úgy érzem, elértem egy határt.

Liam Neesonnak egyébként pont a héten került a mozikba a legújabb, Elrabolva-klónnak tűnő filmje, az Éjszakai hajsza, és idén a Ted 2-ben is láthatjuk majd.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla