Digitális Paul Walker is lesz a Furious 7-ben

2015.03.27. 17:12

Bár a Halálos iramban 7 pótforgatásán a 2013-ban elhunyt Paul Walkert a testvérei, Caleb és Cody Walker helyettesítették, sok jelenethez elő kellett túrni a korábbi Fast & Furious-filmek kivágott részeit, amelyek alapján Peter Jackson új-zélandi effektgyárában, a Weta Digital stúdióban rajzolták meg a CGI Paul Walkert a film hiányzó jeleneteihez.

Látványos lett a Halálos iramban 7 trailere

A tesztvetítés alapján a producer, Neal H. Moritz elégedett a végeredménnyel, de a Movieweb most épp arról ír, hogy a rendező, James Wan elkezdett aggódni:

Nem akarom, hogy az emberek majd végig azt tippelgessék, melyik jelenetben látják az igazi Pault, és melyikben nem. Egyszerűen csak nézzék a filmet, és élvezzék! Nagyon sok munkánk van benne. Tényleg a legtöbbet akartam benne megmutatni az igazi Paulból, és igen, ehhez a régebbi filmjeiből is kölcsön kellett vennem jeleneteket.

Nálunk április 2-án, Amerikában egy nappal később kerül mozikba a Halálos iramban 7, amiben Paul Walker mellett Vin Dieselt,  Dwayne Johnsont, Jason Stathamet és Michelle Rodriguezt is láthatjuk majd repülőből kidobott, ejtőernyős sportautókban akciózni. A Universal stúdió már a nyitóhétvégétől 115 millió dollárt vár, és a producerek nagyon bíznak abban, hogy a film meg sem áll az egymilliárd dolláros álombevételig.