Fergeteges előzetes jött a Hangyaemberhez

2015.04.13. 16:19

Év elején már kijött egy harmatos előzetes a nálunk Hangya címmel mozikba kerülő Ant-Manhez, de a mostani trailer a korábbi rendezőváltások miatt kétkedő képregényrajongókat is biztosan meg győzi majd. A Marvel ugyanis nagyon viccesen és látványosan gyúrta egybe a Rocketeer retró dizájnját James Bonddal, a Mission Impossible-filmek besurranós jeleneteivel és a Drágám, a kölykök összementek!-kel.

Így a Hangyában bőven lesz majd látványos akció, szuperkütyüt használó, ördögi főgonosz és egy rakás olyan poén, ami abból adódik, hogy az ügyeletes szuperhősnek (Paul Rudd) csak akkor működik a szuperereje, ha bogárméretűvé zsugorodik.

Fergeteges trailer jött ki a Hangyaemberhez

A sztorit persze már az előzetes alapján össze lehet rakni. Az első Hangyaember, Hank Pym (Michael Douglas) hiába fejlesztett ki egy retrópáncélt, amivel össze lehet menni és hangyákat lehet irányítani, gátlástalan üzlettársa (Corey Stoll) ellopta tőle a technológiát, és a lézerágyúkkal felturbózott Yellowjacket-szuperpáncélban művel mindenféle gonosz dolgot.

 Az öreg Hangya ezért egy börtönben ülő mestertolvajjal, Scott Langgal (Paul Rudd) visszaraboltatja a régi kütyüit, és megtanítja a páncél használatára.

A történetet ráadásul a Marvel az Agent Carter tévésorozattal is összeköti, valószínűleg úgy, hogy az öreg Hangya már a második világháború idején tagja volt annak a korai szuperhőscsapatnak, aminek Carter ügynöknő és Tony Stark apja. Hazai premier:  július 23.