954 millió forintért kelt el Andy Vajna háza

2015.04.23. 08:31 Módosítva: 2015.04.23. 08:31

3,43 millió dollárért kelt el nemrég a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos, Andy Vajna 3,57 millió dollárért hirdetett Los Angeles-i luxuspalotája, írja a Bors. A felkapott, kertvárosi résznek számító Gunston Drive-on lévő villát a lap szerint több mint egy évig, több ügynökségen keresztül is árulták, mivel csak keveset kívántak engedni az árából: errefelé lakik ugyanis Ursula Andress, Madonna, Kirk Douglas, Jacqueline Bisset, Jennifer Aniston és egy rakás másik világsztár.

A bulvárlap januárban így írt a szerény, 5100 négyzetméter helyett inkább csak 473,8 négyzetméteres kulipintyóról:

A villában minden megtalálható, mi szem-szájnak ingere: öt hálószoba, hat fürdő, hatalmas konyha, nappali és lobby, a kertben teniszpálya, valamint medence gondoskodik a sportos kényelemről. Dobó Kata egykori kutyája, Olivia pedig minden bizonnyal arról, hogy idegenek ne lépjenek be a kapun.

A Bors szerette volna megtudni a Rambo-filmek és a Terminátor 3 producerétől, miért kellett megválnia a havi négymillió forintos rezsiből fenntartott Los Angeles-i házikótól, de Vajna sajtósából semmit sem tudtak kihúzni. A lap így jobb híján vicces tippelésbe kezdett:

  • Vajna Tímea a Los Angeles-i kiruccanások alatt nem érezte magát jól azok között a falak között, ahol azelőtt még Dobó Kata élt a filmmogullal?
  • Vagy csak egy ennél még pazarabb villára vetettek szemet, hiszen ez már annyira cikinek számított Hollywoodban, hogy az esküvőt is Antonio Banderaséknál kellett megtartaniuk?

Ön szerint mi történhetett?