Boba Fettért odáig vannak a LucasFilmnél

2015.05.19. 14:00

Sajnálatos hírünk van: Lando Carlissian karaktere nem tér vissza a Csillagok háborúja: Az ébredő erő című filmbe, ami ugye a franchise sorozatban hetedik darabja (ha nem számoljuk az animációs filmeket és a rettentő karácsonyi filmet, aminek kópiáit George Lucas legszívesebben bezúzatná), bár annak lehetősége még mindig fennáll, hogy a karakter és az őt megformáló Billy Dee Williams a 8. vagy 9. filmben szerepelni fog.

NEpgazI2e0ADsq 2 b

Dettó nem számolhatunk Boba Fett fejvadásszal sem, akit szintén kihagytak a forgatókönyvből, de ugye ő kapni fog egy külön filmet valamikor a 8. és 9. Csillagok háborúja -film között, ha minden igaz, 2018-ban. Erre utal a LucasFilm elnökének nemrég adott interjúja, amiben Kathleen Kennedy nagyon fontos karakternek nevezte Fettet. Azt is megkérdezték tőle, hogy az ewok macikkal fogunk-e még találkozni, de hálistennek erre nem sok esélyt lát.

Boba Fett nagyon fontos karaktere az univerzumnak, majd meglátják, mennyire. Ami az ewokokat illeti, nem nagyon látok olyan megoldást, amivel visszahozhatnánk őket, különálló filmre sem.

Még mielőtt valaki bekommentelné, hogy de hát Boba Fettet megzabálta a Saarlac vagy mi a fene, maga George Lucas mondta, hogy NEM IS, mert meglógott a veremből. (movieweb)