Naná, hogy lesz folytatása a Mad Maxnek, már a címe is megvan

013
2015.05.19. 08:24

Mi is szerettük a Mad Max negyedik részét, sőt, nem is tudom miért korlátozom le magunkat magunkra, a harcos hímsoviniszták kivételével mindenki imádta A harag útját, Amerikában összelapátolt 45 millió dollárt a nyitóhétvégén, úgyhogy már csak pénzügyi szempontból is garantált lett volna, hogy George Miller nem hagyja annyiban ezt a világot. 

Most viszont egy podcastban el is mondta, hogy már meg is írta a következő részt, a címe az lesz, hogy Mad Max: The Wasteland (A senkiföldje). Sőt, készült egy novella is az azután következő, egyelőre cím nélküli résznek is. Miller elmondta, hogy az egész akkor történt, amikor évekig csúszott A harag útja forgatása, úgyhogy elkezdte megírni a háttértörténeteket is a karakterekhez, azok pedig egyre jobban bővültek.

Miller négy évvel ezelőtt is azt mondta, hogy három új filmben gondolkodik, akkor még az lett volna a második címe, hogy Mad Max: Furiosa, de akkor még nem volt egy kritikai és közönségsiker a háta mögött. Hardy már korábban bejelentette, hogy a most bemutatott A harag útján kívül még három másik Mad Max-filmre írt alá.