Idris Elba Coelho-idézetekkel riogat majd

2015.06.05. 17:04

Hallgass a szívedre. Az mindent tud, mivel a Világlélekből jött, s egyszer majd oda fog visszatérni.

Ilyen, és ehhez hasonló bölcseleteket fog Idris Elba és Laurence Fishburne is az arcunkba vágni hamarosan, ugyanis aláírtak Paulo Coelho Az alkimista című sikerkönyvéből készült filmhez, márpedig ha csak egy kicsit is szöveg hű lesz az átdolgozás, akkor ilyen mondatok is lesznek majd benne:  

Csak akkor tudunk elfogadni egy igazságot, ha először szívünk mélyéből tagadjuk.

Namármost ez véletlenül tökéletesen illik ide, hiszen szívem mélyéből tagadom, hogy a gazdag ember Oravecz Nórájának bármelyik könyvéből is lehet olyan forgatókönyvet írni, amihez egy Idris Elba aláírna, hacsak nem zsarolták meg valami rettenetes titokkal (Fishburne más kérdés, ő lassan mindent elvállal), viszont kénytelen vagyok elfogadni, hiszen a Deadline Hollywood megírta, hogy az 56 nyelven 65 millió példányban elfogyott könyvből készülő filmben Elba is szerepelni fog.

Félni attól, hogy mindent, amit elértünk, egy puszta álomért elcserélünk, teljesen természetes.

Hát, ja. A filmet Fishburne cége gyártja majd Harvey Weinsteinnel (ki mással), miután éveken át tartó kínlódás után nála kötött ki az egyszer 60, máskor 100 milliós büdzséből tervezett projekt. 

A Boldogság Titka abban rejlik, hogyan lássuk a világ minden szépségét úgy, hogy közben ne feledkezzünk meg egy pillanatra sem a kanálban lévő két csepp olajról.