A héten kezdik forgatni az új Szellemirtókat

2015.06.18. 17:39

Több éves huzavona után még ezen a héten elkezdődik a Szellemirtók új változatának forgatása Bostonban, bár a történet továbbra is Manhattanben játszódik majd. Paul Feig (Koszorúslányok, A kém) filmjében csupa színésznő fogja alakítani a főszereplő szellemvadászokat, a Thorként ismert Chris Hemsworth pedig a recepciósuk lesz.

A Boston Heraldnak köszönhetően kiszivárogtak újabb részletek a filmmel kapcsolatban, eszerint a történet arról szól majd, hogy a Kristen Wiig és Melissa McCarthy szerzőpáros ír egy olyan könyvet, amiben azt állítják, hogy szellemek márpedig léteznek. Csak hát Wiig egy elismert professzort alakít, akit a könyv megjelenése után mindenki kiröhög a tudományos körökben. 

Aztán persze a szellemek jól megtámadják Manhattant, és akkor már mindenki Wiignek és a szellemirtó csapatának könyörög majd, hogy mentse meg őket. A nagy támadós rész forgatásához le is zárják majd Boston belvárosát három napra.

20

A The Boston Herald szerint továbbra sem kizárt, hogy két régi szellemirtó, Dan Aykroyd és Bill Murray is felbukkan majd az új részben, bár ezt a film készítői korábban már cáfolták. Sigourney Weaver sem erősítette meg, hogy szerepelne a Szellemirtók 3-ban. A film amerikai bemutatója 2016. július 22-én lesz.