Michael Keaton mégsem utálja a képregényeket

2015.06.23. 14:41

Miután lehordta az egész képregényes-szuperhősös filmipart a Birdmanben, Michael Keaton egy képregény-adaptációban fog szerepelni, méghozzá a kevésbé ismert Imagine Agents címűben, ami így leírásra kicsit olyan, mintha összekutyulnánk a Men In Blacket a Szörny Rt.-vel, a főszerepői ugyanis olyan ügynökök, akiknek az a feladatuk, hogy kordában tartsák a világ képzeletbeli barátait.

A Fox nemrég szerezte meg az adaptáció jogait, egyelőre az írók vannak meg, és a The Hollywood Reporter szerint Michael Keaton. A 2013-ban indult sztori tényleg tiszta Sötét zsaruk, itt is az az egész kiindulópontja, hogy egy veterán ügynöknek be kell tanítania a zöldfülü kollégáját, csak tippelni merek, hogy Keaton az előbbi lesz, amellett, hogy a produceri feladatokat is ellátja majd.

A színésznek egyébként a Birdman óta nem áll rosszul a szénája, bár az Oscart nem kapta meg, de ő fogja a McDonald's egyik alapítóját, Ray Krocot játszani a The Founder című életrajzi filmben, és állítólag benne lesz a Kong: Skull Island című King Kong-folytatásban is.