Önálló Batman-filmet kap Ben Affleck

2015.06.25. 10:56

Azt eddig is tudtuk, hogy Ben Affleck lesz az új Batman a 2016-ban mozikba kerülő Batman vs Superman: Dawn of Justice-ban és a 2017-es Justice League-ben (Igazság ligája) is, arról azonban nem volt szó, hogy Affleck önálló Batman-filmet is kap majd. Most azonban úgy tűnik, ez a helyzet, ráadásul a 2018-ra tervezett Batman-filmet ő is rendezi majd, így magát fogja dirigálni Batmanként.

A forgatókönyvet az a Chris Terrio írja, aki a Batman v Superman: Dawn of Justice scriptjét is jegyzi, és már az Argo akcióban is együtt dolgozott Affleckkel.  A Warner Bros. egyelőre nem erősítette meg a Collider.com információját, hogy készülne önálló Batman film.

Affleck táncrendje egyébként igen sűrű, a Suicide Squad című filmet, amiben ő is feltűnik majd most forgatják, ráadásul Afflecknek van egy régóta húzódó projektje, a Live by Night című film, amit már többször elhalasztott. Ezt is ő rendezi, ő a főszereplő, illetve a forgatókönyvet is ő írja, Dennis Lehane regényéből. A bemutató kitűzött dátuma 2016 október. Mondjuk 2018-ra egy önálló Batman-film még akár össze is jöhet.

Robotpáncélos Batman agyonveri Supermant?